Hengitä

Runoilija Love Ghost

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

>> yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, so enjoy it<<
~Taru~
Olen taru jota ei kukaan tunne.
Se mitä elämä kirjoittaa kokoajan.
Rikkinäiselle paperille.
Tuhruiset sanat musteella, verenpunaisella.
Pyyhitty liian monta kertaa.
Sanoja joista ei saa enää mitään selvää.
~Kaikki runot; made by Love Ghost~
 

Mietin usein mikä sua painaa,
yrittäisit puhua tai edes kirjottaa.
Kaipaan sitä frendii joka hymyilee,
joka tekee musta onnellisen jälleen.

Selkä seinää vasten mut silti nostan katseen,
mä toivon et säkin teet sen.
Ota mua kädestä, anna mä ohjaan,
en aio päästä irti vaik jalat koskis pohjaan.

Mä nään sut terveenä,
sä näät mut hengissä,
välil on vaan pakko pysähtyy ja....vetästä henkeä.

Me voitais lentää ja nauttia kaikesta,
mut jotenki se tuntuu niin vaikeelta.
Ku antaa kaiken pelii ja hävii joka euron,
tahtoo luovuttaa mut mä annan sulle neuvon;

sun pitää hengittää

Kun saa vihdoin kiinni ja ote pääsee irti,
tuntuu ettei pysty mut yritä silti,
mä tarjoon sulle uuden otteen,
ja annan yhden ohjeen;

sun pitää hengittää

Selite: 
Ystävän ohjeita
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli ihan hyvä ystävä mieleen tästä, ja miten kaipaan hänen onnellisuutta.. haluisin niin antaa hänelle tämän neuvon, tai miksei koko runoa. Kiitos tästä pätkästä! Kaunis on.

 

Käyttäjän kaikki runot