Haamut

Runoilija Love Ghost

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

>> yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, so enjoy it<<
~Taru~
Olen taru jota ei kukaan tunne.
Se mitä elämä kirjoittaa kokoajan.
Rikkinäiselle paperille.
Tuhruiset sanat musteella, verenpunaisella.
Pyyhitty liian monta kertaa.
Sanoja joista ei saa enää mitään selvää.
~Kaikki runot; made by Love Ghost~
 

Kylmät lattiat käytävissä,
huoneet ammottaa tyhjyyttä.

Kukaan ei näe meitä vaikka ollaan ihan vieressä,
vain potilaita toistensa vierellä.

Pieni enkeli kävelee sisään sairaalan ovista,
tätä joku meistä on odottanut päiväkausia.

Olikin jo ikävä pikkusiskoa,
mikään ei voita sen hetkistä tunnetta.

Selite: 
Sairaallassa paras hetki oli kun 8-vuotias sisko tuli katsomaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot