Wish, Happiness, Love.

Runoilija DarkLord

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Happy feeling inside,
Happy faces outside,
Joy in living.
You brought it,
You sweet little darling.

I think I'm falling,
Falling to this happiness,
this happiness
that only you give me

It seems like you've
taken my heart,
Just hoping that you want it,
And you'll keep it,
My Love..

Selite: 
hyvissä tunnelmissa kirjoittelen, On ihminen joka luultavasti tunnistaa itsensä tekstistä<3
Kategoria: 
 

Kommentit

"It seems like you've
taken my heart"

Tämä kuullostaa niin lastensatukirjalta, yksinkertaisesti nättiä ja koskettavaa.
Harvoin tykkään teksteistä englanniksi, mutta kappaskappas tämä toimii paremmin näin, kuin jollain rupusella suomella.

Speak Less,

Say More
-tässä se on toiminut. <:

Tuoltahan se tuntuu ihastuminen, hyvin olet pukenut sen sanoihin.

 

Käyttäjän kaikki runot