Älä tule ulos kaapista

Runoilija DaveyMoore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nämä kädet pahasti ruostuneet / niin kauan tietokoneen edessä istuneet
 

kahden hengen joukkueen muodostaa
iltakävelyn mies ja nainen
kun on päällä
tuulipuku yhtenäinen

tämä näky sai minut kysymään
"miksi katse ylhäällä
taas kävelinkään?"

jos tämä meitäkin odottaa
niin tahtoisi en
enää aikuisemmaksi kasvaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyt pohdin pitäskö itkeä vai nauraa... Aivan loistavan oivaltavaa runoutta arjen karikoista keski-iän kynnyksillä.

Hieno runosi!
Pelottava ajatus, tuulipuvut ja aikuistuminen..ehkä sen voi välttää jos oikein kovasti yrittää!

se on vaan Suomessa, hihi.

 

Käyttäjän kaikki runot