J.lle

Runoilija tiiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus

ihmettelin miltä tuntuu toinen ihminen.

Hengitimme samaa ilmaa,

kun puhalsit minuun rakkautta ja hyväksyntää,
tulit syvemmälle kuin kukaan koskaan.

päätin, tulen viereesi/kanssasi
enkä pelkäät enää
mitään

Silloin ei tiennyt.
Edes sitä, missä toinen muuttuu toiseksi .

Päivän päättyi
valutti mustaa kauniin ylle.

muutti pahaksi
sen mitä luulin taivaaksi.

Ja siellä missä en ennen tiennyt syntyväni
loppui me

unesta valoon
takaisin itseen

silti vieläkin
on olemassa määre
jolla mitataan tulevia...

Selite: 
opetit rakastamaan.. ja kaiken muunkin opetit
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
tiiti J.lle 27.3.2006 0 Runo
tiiti yksin 31.10.2006 0 Runo
tiiti viiltoja 20.12.2006 0 Runo
tiiti Raappeutunut 17.9.2007 0 Runo
tiiti Nimetön 12.10.2007 2 Runo
tiiti metsäpolulla 5.11.2007 0 Runo
tiiti Tarpeen päässä 16.11.2007 0 Runo
tiiti Heräämö 16.11.2007 2 Runo
tiiti haudalla 18.11.2007 6 Runo
tiiti Kaukana 15.4.2011 0 Runo