Kritiikki

Runoilija karmasi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä pelkää kritiikkiä,
sillä se vahvistaa.
Ja sinussa on jotain,
joka pistää ajattelemaan.

Et ole samantekevä,
jos sinusta puhutaan.
Olkoon se sitten mitä ikinä,
se on sinun onnesi.
Ja sinun onnesi on myös jonkun muun ylin onni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot