Vajaa

Runoilija karmasi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen liian vajaa,
etkä sinä ymmärrä
etten ansaitse hellyyttä.

Pyydät etten itkisi.
Toivon että huutaisit,
etten minä sinulle riitä.
Silloin minusta pääsisit,
minusta pääsisit.

Olen liian heikko ja vajaavainen,
et tarvitse minua, vaan kokonaisen.
Olen henkisesti horjuva,
sinun ei pidä kestää,
etten ehkä ikinä
tule olemaan ehjä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot