Elämäsi tarkoitus

Runoilija karmasi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos mietit mikä on elämäsi tarkoitus,
ehkä tarkoituksesi on miettiä sitä.
Sinulla on arvoitus,
jota varten sinut on luotu pohtimaan,
ja meidän kaikkien mukaan
tasa-arvoisesti tänne kulkemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja lauseita! toimii

Hienoja lauseita! toimii

 

Käyttäjän kaikki runot