...

Runoilija kingforreal

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

voi luoja
 

Itken itseäni
Itsesääliäni

Itken maailman pahuutta
Siihen tuomaani pahaa

Itken tyhmyyttäni
Poisheittämääni onnea

Itken menettämääni, kaikkein rakkaintani
Luotani ajaman jättämiä muistoja

Itken isäni muistolle
Kadotettua hyvyyttä

Itken elämääni
Tekojeni tähden

Itken toivottomuuttani
Kipeää suruani

Itken kuolemankaipuussani
Kalvavaa tuskaani

Itken muiden tuskaa
Vihaani muita kohtaan

Itken vuoksesi
Koska Rakastan Sinua

Selite: 
=b
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot