Braveheart

Runoilija ColorMyWorld

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kerro ihmeessä mielipiteesi kun runoihini päädyit :-)
Kaikki palaute on erittäin tervetullutta!


Mä en vain kirjoita sanoja ja lauseita,
mä kirjoitan tunteita, rakkautta ja ajatuksia.
Mä kirjoitan musta, ja mun omasta maailmasta.

 

Tahdon kiittää
Sinua, elämäni urhein otus

Kaikista niistä päivistä,
jokaisesta hetkestä

Hymyistä, itkuista, nauruista
kaikesta, mitä sain ja opin

Pysyit vieressä, kun en jaksanut
annoit voimaa ja rakkautta

Säästit hengen,
vaan olemalla siinä

Nyt on vuoroni pysyä sun rinnallasi
helliä ja halata
Saattaa viimeiselle matkalle

Enää ei tarvitse pelätä, ei vahtia, ei kärsiä

Olet aina mun sydämessä, ajatuksissa

Tule naurattamaan mua välillä pilvienkin takaa
käy välillä nuolaisemassa poskesta

Elämä ei aina ole reilua, ei helppoa

Rakastan sinua, aina

Selite: 
Urhein koira koskaan. Juokse villinä ja vapaana maanpäällisestä, rakas.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot