Mene pois päästäni

Runoilija ColorMyWorld

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kerro ihmeessä mielipiteesi kun runoihini päädyit :-)
Kaikki palaute on erittäin tervetullutta!


Mä en vain kirjoita sanoja ja lauseita,
mä kirjoitan tunteita, rakkautta ja ajatuksia.
Mä kirjoitan musta, ja mun omasta maailmasta.

 

ensin: Kaikki on hyvin

sitten: missään ei ole mitään järkeä

M i k s i ?

Milloin
hyvä voittaa pahan
pienessä, hullunkurisessa päässäni?

pidemmäksikin,
kuin yhdeksi päiväksi kerrallaan

Vaikka kuinka päätän,
lupaan itselleni;
ei enää, en anna enää periksi

silti piru valtaa mieleni

Anna rakas mulle anteeksi, taas.

lupaan, että kaikki muuttuu

vielä jonain päivänä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Piru vai Enkeli?
Kumpaa kuuntelisi, ikuinen probleema...

Miksi ei kuunnella kumpaakin, ja oppia, ettei itse ole kumpikaan niistä. Vaan ehkä se, joka niitä kumpaakin kuuntelee...

Hyvä runo, ihmisaivojen draamasta... Jonka tosissaan ottaminen johtaa lopulta kaaoksen kautta kärsimykseen, aina.

 

Käyttäjän kaikki runot