06/2011-05/2012

Runoilija ColorMyWorld

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kerro ihmeessä mielipiteesi kun runoihini päädyit :-)
Kaikki palaute on erittäin tervetullutta!


Mä en vain kirjoita sanoja ja lauseita,
mä kirjoitan tunteita, rakkautta ja ajatuksia.
Mä kirjoitan musta, ja mun omasta maailmasta.

 

Kaiken jälkeen

lähes vuoden piina,

jossa melkein jo itseni kadotin

uppouduin narsismiisi

yritit tehdä minusta kaltaisesi;
joka pimeää rakastaa

Rakas, ei enää uudelleen.

En palaa enää takaisin.

Hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot