Elämäni enkeli

Runoilija ColorMyWorld

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kerro ihmeessä mielipiteesi kun runoihini päädyit :-)
Kaikki palaute on erittäin tervetullutta!


Mä en vain kirjoita sanoja ja lauseita,
mä kirjoitan tunteita, rakkautta ja ajatuksia.
Mä kirjoitan musta, ja mun omasta maailmasta.

 

Voi kulta,
osaisinpa mä sulle kertoa..

kuinka mun sydän tuntee lämpöä

kuinka sun kuva loistaa mun mielessä

Miten niin hajonneen tytön maailman

vielä pystyikin korjata?

Oon oppinut ajattelemaan positiivisemmin

sun kautta

Sä oot tuonut mun maailmaan niin paljon
hymyä, naurua ja iloa

Tietäisitpä vaan,


kuinka paljon mun pieni sydän

rakastaakaan sua.

Selite: 
Äh, runon ulkomuotoa en ole saanut kaikesta pyörittelystä ja yrittämisestä vieläkään mieleisekseni, mutta koettakaa nyt lukea ajatuksella "sisältö on tärkein" .... :-)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot