Elämä on ihme

Runoilija ColorMyWorld

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Kerro ihmeessä mielipiteesi kun runoihini päädyit :-)
Kaikki palaute on erittäin tervetullutta!


Mä en vain kirjoita sanoja ja lauseita,
mä kirjoitan tunteita, rakkautta ja ajatuksia.
Mä kirjoitan musta, ja mun omasta maailmasta.

 

Tiedäks, kun ihminen etsii sitä "palasta",

joka siltä puuttuu...

Sä täytit musta sen tyhjyyden.

Selite: 
Elämäni paras puoli vuotta takana.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot