Entinen "ystäväni"?

Runoilija Zartza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2005
Viimeksi paikalla: 18.1.2023 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vihaan sun tapaasi testata mua.
Vihaan sun tyyliäsi tehdä mulle paha olo.
Vaikka kuinka haluaisin, en voi antaa tätä sulle anteeksi.
En ikinä.
Olet tärkeä ja rakas, mutten voi ikinä enää luottaa sanaasi missään asiassa.
Mielestäni ystävyys perustuu luottamukseen ja uskollisuuteen, vaikka kuinka tuntuisi pahalta.
En voi luottaa enää suhun, joten en voi enää ikinä, EN IKINÄ olla ystäväsi.
Kiitos kaikesta.
Kiitos ennen kaikkea luottamuksesta!!!!!!!!!

Selite: 
Todellinen tilanne.. hyvää juhannusta kaikille muille.. toivottavasti oli parempi, kun mun omani.. !!!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot