Anteeksi

Runoilija Joonas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On lahja rakastaa, mutta suurempi tulla rakastetuksi.
 

Työnnämme portit auki
Kävelemme..
Käsi kädessä...
Ei muuta ole.. Kohti eteenpäin..
Meidän täytyy selvitä..
Käsi veressäsi..
Miekka kädessäni..
Ainut asia pyydän.. Anteeksi...
Kyynelemme..
Sotarummut..
Tuomiomme...
Surullinen metsänneito ja joutsenensa...
Laulavat...
Viimeistä..
Lauluaan..
Ei muuta sanottavaa ole meillä...
Vain anteeksi... Vilpittömyys.. Kyyneleemme...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanattoman ihana <3 Mörkömäistä synttäriä vielä kerran :D

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Joonas Aava meri. 4.11.2006 0 Runo
Joonas Anteeksi 5.11.2006 1 Runo
Joonas Aurinko 26.8.2007 0 Runo
Joonas En 16.2.2007 3 Runo
Joonas Hylätty mökki 4.11.2006 0 Runo
Joonas Joutsen 5.11.2006 1 Runo
Joonas Oi, miksi 23.12.2008 0 Runo
Joonas Päihittämätön 5.11.2006 0 Runo
Joonas Viha 5.9.2007 0 Runo