Rakkaus

Runoilija Minjaliinis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monet laulut kertovat rakkaudesta,
siitä miten rakastuu
ja
miten sen kaiken menettää.

Monet tarinat kertovat rakkaudesta,
siitä kuinka vaikeaa se on
ja
miten se kuitenkin päättyy loppuun onnelliseen.

Tosielämä kertoo rakkaudesta,
siitä mitä saa
ja
menettää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot