Kamaluus

Runoilija Minjaliinis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Teit siitä kamalaa,
minkä luulin olevan aina yhtä ihanaa

Pilasit sen teollas,
ja pilvilinna särkyi mun unessa

Sä et anteeks multa koskaan pyytänyt,
enkä mä sitä sulta tyhmänä edes vaatinut

Mitä se olis edes auttanut,
kun olin vaan surkimus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot