Nimetön

Runoilija Jonsuronsu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin monesti oon miettiny sitä,
miten jollain ihmisellä voi olla noin lämmin sydän.
miten halaus voi tuntua niin suojelevalta,
kädet niin lämpimiltä,
sanat niin lohduttavilta.
Kai sä tiedät kuinka paljon susta välitän?
Edes sanat ei riitä kertomaan sitä.
Anna kätes ja tuun aina pitämään siitä kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot