Tukkilaisromantismia

Runoilija Nightingale

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enemmän muusikko kuin runoniekka, mutta minkäs teet :)
 

tuuli, koski ja se haju
pyörii ympärillä tuhannen voimalla
vahvaa kolminaisuutta ei lannista
joukon vahvuuskaan

tukki liikkuu hitaasti
päreiksi pitäisi lyödä
julmalla kädellä
valon lähteeksi syysöille

kostautuu tuo ajatus
ja kosken vetinen kuohu
varastaa syysyöt mieheltä
toisille suo huomisen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot