Rakas mummi

Runoilija Daalia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siinä sinä istut, vihreässä tuolissasi niinkuin
olisit siinä aina istunut.

Mihin katosi hymy huuliltasi, kirkas katse silmiesi?
Missä on hyväntuulisuus olemuksestasi?

Hellät sanasi katoavat agresiivisuutesi alle.
Ennen niin avoimet kätesi puristuvat nyrkkiin.
Silmäsi tuijottavat minua vihaisena,
sanasi syövät sieluani.

Silti minä rakastan sinua mummi,
missä sitten oletkin...

Selite: 
Mummilleni, joka sairastaa dementiaa. (26.9.2006)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Daalia Haamu ikävää 7.2.2007 0 Runo
Daalia Huuma 10.5.2006 0 Runo
Daalia Koti 26.9.2006 1 Runo
Daalia Kotiseutu 25.1.2007 0 Runo
Daalia Minä 10.5.2007 0 Runo
Daalia Rakas mummi 26.9.2006 0 Runo
Daalia Rakkaudennälkä 25.1.2007 1 Runo
Daalia Sinulle pieni 14.2.2007 0 Runo
Daalia Tauti 14.2.2007 2 Runo
Daalia Viha&rakkaus 25.1.2007 1 Runo