Koti

Runoilija Daalia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viime sunnuntaina se iski tajuntaani.
Kohta en enää aja tuttua maisemaa,
en kulje rakasta tietä.

Tuoksuuko syksy missään enää samalta?

Leikkimökissä leikkii pian uudet lapset.
Yltävätkö he ottamaan avaimen?

Jäävät kättesi jäljet, ilman arvostusta.
Vieläkö haamut nurkissa itkevät?

Kallistuuko vanhan punaisen liiterin ikkuna vielä lisää,
räsähtääkö rikki?
Niinkuin minäkin, vuosia sitten.

Aika on tullut.
Luovuttaa?
Ei.
Aika on tullut katsoa eteenpäin,
kohti helpompaa huomista.

Selite: 
26.9.2006
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan nostalginen tämä runosi ja täynnä
voimallisia tunteita ja mielessä kysymyksiä!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Daalia Minä 10.5.2007 0 Runo
Daalia Sinulle pieni 14.2.2007 0 Runo
Daalia Tauti 14.2.2007 2 Runo
Daalia Haamu ikävää 7.2.2007 0 Runo
Daalia Rakkaudennälkä 25.1.2007 1 Runo
Daalia Kotiseutu 25.1.2007 0 Runo
Daalia Viha&rakkaus 25.1.2007 1 Runo
Daalia Rakas mummi 26.9.2006 0 Runo
Daalia Koti 26.9.2006 1 Runo
Daalia Huuma 10.5.2006 0 Runo