Minä

Runoilija Daalia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä sitten jos minä haluan

asua saniaisviidakossa

tanssia keijujen kanssa, sillä kyllä niitä on olemassa, aivan varmasti on

maata selällään syksyisen taivaan alla, likaisella, neulaisella pinnalla

puristaa sinua perseestä ihmisvilinässä

rakastella rannalla, kuumalla hiekalla

polttaa tupakkaa, monta peräkkäin

hullutella, puhua hassusti

tehdä lumienkeleitä ja heittää jotakin ohikulkiaa lumipallolla

näyttää lapsille kieltä ja keskisormea, auton kyydistä

nukkua välillä, kun on siivouspäivä

mennä rekiajelulle, kovalla pakkasella

syödä piltti jälkkäreitä ja käyttää lasten ihanan tuoksuisia suihkusaippuoita

itkeä, kun muut nauravat

puhua pahaa kuolleista, jos he ovat sen ansainneet

neuloa, purkaa, neuloa, purkaa, jos en vielä tiedä mitä haluan valmistaa

leikkiä lemmikkien kanssa sohvanvaltaajaa

sanoa mielipiteeni, vaikkei se teitä miellytä

ajatella surullisesti, kaiken tämän ilon keskellä

Tässä minä olen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Daalia Huuma 10.5.2006 0 Runo
Daalia Rakas mummi 26.9.2006 0 Runo
Daalia Koti 26.9.2006 1 Runo
Daalia Rakkaudennälkä 25.1.2007 1 Runo
Daalia Kotiseutu 25.1.2007 0 Runo
Daalia Viha&rakkaus 25.1.2007 1 Runo
Daalia Haamu ikävää 7.2.2007 0 Runo
Daalia Sinulle pieni 14.2.2007 0 Runo
Daalia Tauti 14.2.2007 2 Runo
Daalia Minä 10.5.2007 0 Runo