Nimetön

Runoilija Nepsukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MÖH MÖH!!! xO
 

Siinä sinä taas menet.
Ylpeänä kuin kuningas.
Minä tiedän yhden asian sinun sisältäsi
Et ole niin itsevarma kuin minkä näytät ulos.
Olet rikki.
Rikki sisäisesti.
Sisälläsi on vain haavoja jotka vain suurenevat.
Miksi et voi näyttää sitä ulospäin?
Silloin ehkä sinun maineesi menisi.
Kaikki vain haukkuisi sinua.
Mutta tiedäthän sinä sen,
että minä en kuitenkaan jätä sinua koskaan.
Minulle voit kertoa kaikki asiasi, mutta
tiedät sen että en voi auttaa.
Jos olisin kokenut jotain samanlaista voisin auttaa,
mutta en ole.
Ja muista aina, MINÄ RAKASTAN SINUA!!

Selite: 
Omistettu kaverilleni jolla on oikeasti ongelmia mutta ei voi niitä näyttää muille kavereillee...... i <3 you......
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot