taas sinä.....

Runoilija Nepsukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MÖH MÖH!!! xO
 

Olin rakastunut sinuun aikaisemminkin.
Kun en nähnyt sinua, unohdin.
Taas kun sinut näin päivänä ihanana.
Rakastuin sinuun uudelleen.
Ja vaikka en näe sinua aina.
RAKASTAN SILTI SINUA AINA.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot