Muukin

Runoilija blro

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

omalla tavallani
paperilla viivani koristan
näteiksi tietenkin
lauseiksi pieniksi
 

Jokainen aamu, kun unieni kahleet aikaisin katkaisen
Vihdoin havahtuen herään, ei ole enää se joka ikinen päivä jota elän
On ainoastaan minä, mutta koskaan en pyri olemaan minään

Ne hetket joina epäröin astua kuitenkin toivat minut tähän pisteeseen

Vaikkakin sen piti olla pilkku, tämä on mun tanner nyt
Olen vain mies enkä missään nimessä uudestisyntynyt

Ei tämä tuskani laannu kelloni mukaan
Keuhkojani huutaen tuuletan, mutta mua ei kuule kukaan
Päin seinää siis kaikki kelloni mä paiskasin
Että näkisin mitä väkisin sokeuttani vältin
Huomaan ajankulkuni kyllä muuttuneen
Rakkaat viisarini ovat tänään minulle suuttuneet

Kuka hakee minut pois, kun kukaan ei minua tuonut?
Kenen vastauksia kuuntelen, kun kaikki vaan suut supussa
valehtelevan tuntunee?!
Tämäkin päivä on pian eilinen

Näiden päivien tarkoitus täytynee olla jokin muukin
kuin aina vain jatkuva huomisen odottaminen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
blro Kerran 25.6.2012 0 Runo
blro o/ 17.6.2012 0 Runo
blro Nimetön 15.5.2012 0 Runo
blro Kivuton 19.6.2012 0 Runo
blro Nurmeni. 3.7.2012 0 Runo
blro Minä 16.6.2012 0 Runo
blro Ru-u-su 19.4.2012 0 Runo
blro Tiktok 9.6.2012 0 Runo
blro Muukin 2.5.2012 0 Runo
blro Tyhjää 4.6.2012 0 Runo