Kivuton

Runoilija blro

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

omalla tavallani
paperilla viivani koristan
näteiksi tietenkin
lauseiksi pieniksi
 

Silmäni kuvitteellisesti suljen
.. jotta jokaisen vastaantulijan sijaan
.. missä lienetkään, sinut minä näkisin

Tuntiessasi kipua, en ole se kivuton

Ja itkiessäsi taas, kuihdun jokaisen kyyneleesi verran, ollakseni vain se olematon

Jokainen askeleesi, mihin suuntaan tahansa
.. saa minut puremaan huultani lujempaa

Jokaiset tuulenpuuskat korviini kuiskivat
.. huudan takaisin, vaikkakin aivan turhaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
blro Kerran 25.6.2012 0 Runo
blro Kivuton 19.6.2012 0 Runo
blro Minä 16.6.2012 0 Runo
blro Muukin 2.5.2012 0 Runo
blro Nimetön 15.5.2012 0 Runo
blro Nurmeni. 3.7.2012 0 Runo
blro o/ 17.6.2012 0 Runo
blro Ru-u-su 19.4.2012 0 Runo
blro Tiktok 9.6.2012 0 Runo
blro Tyhjää 4.6.2012 0 Runo