Minä

Runoilija blro

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

omalla tavallani
paperilla viivani koristan
näteiksi tietenkin
lauseiksi pieniksi
 

Kaikki muistuttaa menneestä
Enää en kykene elämään hetkessä
Vaan elän tässä ajatellen tulevaa
Mitä olisi voinut olla ja mitä olisi tullut olemaan

Kun vain olisit valinnut toisin
Lupaukseni kaikki pitänyt olisin
Pidän niistä kiinni yhä
- koko sieluni voimin
Koska minulla ei ole sielua mitä myydä
- enkä myisi vaikka olisi

Minulla on vain minut
Ja olen vain minä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
blro Kerran 25.6.2012 0 Runo
blro o/ 17.6.2012 0 Runo
blro Nimetön 15.5.2012 0 Runo
blro Kivuton 19.6.2012 0 Runo
blro Nurmeni. 3.7.2012 0 Runo
blro Minä 16.6.2012 0 Runo
blro Ru-u-su 19.4.2012 0 Runo
blro Tiktok 9.6.2012 0 Runo
blro Muukin 2.5.2012 0 Runo
blro Tyhjää 4.6.2012 0 Runo