Pelkään..olen rakastumassa sinuun

Runoilija tiuhtiviuhti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilmestyit kuin tyhjästä elämääni
ja veit heti sydämeni.
Olet parasta mitä minulle on
aikoihin sattunut.
Olemme viettäneet tiiviisti aikaa yhdessä
"niin kuin paita ja peppu" sanot.
Pienikin ero on kuin pieni kidutuskuolema.
Jokainen suudelmamme kuin huumetta,
johon olen pahasti koukussa..
Pelkään.. olen rakastumassa sinuun.

Selite: 
Taitaa tää tyttö olla rakastunut.. Pelottava tunne.. kun kaikki on niin alussa. Noh, aika näyttää. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki rakastumisen merkit herkässä runossasi.

ihanalta kuulostaa =) saadapa nauttia tuollaisesta tunteesta! kiitos kun jaoit kanssamme =)

 

Käyttäjän kaikki runot