siipirikko

Runoilija pinjagrau

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä oot pieni siipirikko
Me autetaan sut lentoon
me parannetaan sun haavat
Paikataan reijät sun siivis
Annetaan sulle tilaa lentää
Me suojellaan sua pedoilt
Meijät on luotu sua varten
Me nostetaan sut pintaan
ku paine alkaa rutistaa rintaa
Ei sua kukaa enää satuta
revi haavoi auki entisii
Reijitä sun siipiis
Sen mä sulle lupaan kulta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä runo! Kaunista tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot