Keiju

Runoilija Parantaja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tähdissä keijun laulua
sakea lämmin sade
Keiju nukkuu
valtava kokemus kilometrien päähän

Tähti on kirkas
tähtien kanssa kilpaa

Elämäni haluaa ottaa tuon keijun mukaansa,
tahtoisiko lähteä matkaani,
entä luotatko vaistoihini?

Huomenna
nopeasti sinne missä tähdet näyttävät itsensä,
missä ne merkitsevät, kirkkaimpana kuin koskaan

Ukkonen sateessa, maapallon sisällä
- sileä ja arvaamaton,
vauhdilla alas vaaroihin...

Keijukainen tyytyväinen,
täynnä jotain

Niin täynnä jotain.

Selite: 
23.10.2006. Leikilläni tämmösen tein... :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot