Kanssasi olen yksin, kanssani

Runoilija Parantaja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Loppuu hauskanpito
ryyppäämisen yhteydessä
Siitä tulee vain tapa,
jota ei lopeta hetkessä

Enkä kestä yksinäisyyttä kanssasi,
vain yksinäisyydessä, ymmärrä
Siinä toivossa,
että jotain parempaa voisi tapahtua

Uskon, että kaikki hyvä on vain ohimenevää,
samantekevää

Viina kurkusta, pullo kädessä
sinä hetkenä, kun enää et tahtonut riidellä

Tahdoit vain rauhassa kanssani,
yksin
kaksin
tai yksin kahdestaan...

Unohdetaan tämä ja eteenpäin jatketaan,
kahdestaan
Tai toisin unohdetaan ja lopetetaan tämä juttu,
suhde,
rakkaus keskeytetään

Aletaan vihdoin keskittymään vain
omaan elämään

Kuin linnut, olisimme vapaita lentämään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo, johon mahtui paljon asiaa. Huomaa, että olet paljon pohtinut näitä asioita. Runoon mahtui paljon eri sävyjä, mutta yhtenäisyys säilyi. Tässä runossa pituus toimi. Tykkäsin!

Tuohon aineeseen ja sen luomaan harhaan on helppo takkuuntua...kohtuullinen hutikka on runossasi :c)

 

Käyttäjän kaikki runot