Mielessäni ylöspäin

Runoilija Parantaja

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen
vietin aikaa sen kuolleen koivun alla
Vain ajatuksen voimalla,
kun varjot juoksivat kovaa ohitseni

Mielessäni ylöspäin

Etsin pitkään suuntaa,
kelasin päässäni menneisyyteen,
tuohon hukkuneeseen murheeseen

Jokin voima nyt silittää poskeani,
haihtuu ja katoaa mielestäni

Tunsin kätesi putoavan
ja tiesin sen päivän vihdoin koittavan

Yhdessäolo on loppunut
mieleni on muuttunut

Selite: 
23.10.2006 22:46
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot