taistelematon

Runoilija TummaTähtitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uneksitko kuolemasta?
--
arvostan kommenttejanne.
 
  Hetki yhdessä jäljellä
pian olen mennyt
odota minua
hiljaa päästän kätesi
tiedän että tapaamme
ennemmin kuin huomaatkaan

anna minun vielä kerran tulla luoksesi
uudelleen
ja löytää tieni takaisin

päästä minut viereesi
kun maailma iskee
minua verisellä veitsellään
ja millään mitä on
ei ole väriä
on vain harmaus

en minä pelkää kuolemaa
vain surua
pienistä hetkistä
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot