kainalorakkautta

Runoilija TummaTähtitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uneksitko kuolemasta?
--
arvostan kommenttejanne.
 
sukeltaen rintakarvaviidakkoon
hukuttautuen partakarvojesi sekaan
upottaen kasvoni hiuksiisi
kietoutuen kainalosi lämpimään
nautin

painautuen vasten rintaasi
sivellen vatsasi pintaa
nuollen kivun pois
halaten kunnes aamu koittaa
kaivaten
saisinko tukehduttaa itseni tuoksullasi
juuri siitä silmänurkasta
mistä sinä tuoksut parhaimmalle

rakastaen kaikkea sinussa
arpisesta selästäsi
turvonneisiin jalkoihisi

silmiäsi rakastan kaikista eniten
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtava rakkaudentunnustus

 

Käyttäjän kaikki runot