Taivas.

Runoilija Your Closer

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen lepakko joka rakastaa tupakkaa ja taidetta.
Lisäksi olen hieman sairas ja melankolinen, ihan noin perusluonteeltani.

Runoni ovat tunteitani, kuvitelluista ja tosista
tilanteista. Tarkoitukseni on kehittyä, joten muukin kuin kannustus on toivottavaa.

Ja elämä jatkuu.
 
Tänäänkin [näin] sinut

luulin.

Sydän toivoo ja silmät keksivät
omiaan.


”Maasta sinä olet tullut, maaksi sinun pitää jälleen
tuleman. Jeesus Kristus, Vapahtajamme, on sinut
viimeisenä päivänä herättävä.”


Toivoin että olisit jo saanut rauhan.
Selite: 
Elämänkatsomukseni on tutkiskelun arvoinen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas ja puhutteleva runo. Hautajaistekstin lainaus osuu suoraan, mutta samalla jättää kysymyksiä. Viimeinen lause puhuttelee myöskin.

Ohoh! Onpas upea runo ja erittäin filosofinen!

"it's the peole that love you that seem to hurt you the most..."
Mä muistan ton vaiheen liian hyvin, joten en osaa arvostella tätä kovin objektiivisesti.
Mutta toivottavasti löydät rauhan itsellesi.

 

Käyttäjän kaikki runot