Ohje elämään

Runoilija aquila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki loppuu aikanaan.
Elämä.
Meillä kaikilla on vain yksi mahdollisuus elää se,
mutta monella eri tavalla.
Jokainen päättää miten elää, eikä kukaan saa muuttaa sitä.
Kuitenkin kaikki me sen tiedämme,
virheistä oppii ja tekemällä saa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ohje! hyvä aihe/runo/kirjoitus!

noinhan se on, onnistuminen opettaa enemmän

Aivan!
Jokainen päättää itse elämästään,
ja niin kuuluu ollakin.
Surullista, jos riepotellaan ja sitäkin sattuu :(
Tiivis runo, ydinohje.
Pitäisi laittaa joka kodin seinälle tämä.

Viisautta uhkuu runostasi.Upea!

 

Käyttäjän kaikki runot