Elämän yllättäviä käänteitä

Runoilija aquila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Virheet ne muistaa aina
Samoin niiden tuottamat tuskat
Mutta mitäpä jos ajateltaisiin positiivisesti

Vaikka tekeekin virheitä
syntyy niistä sentään muistoja
Niitä on mukava kertoa sitten vanhempana.

Selite: 
Pieni positiivinen yllätys kaiken kurjuuden keskellä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Käänteispsykologiaa, toimii, pidän!

Kannatettava ajatus.. ¨Ja joskus kantapään kautta ne parhaatkin opit tulevat.. Varsinkin, jos ei vaivaudu kuuntelemaan neuvoja...

 

Käyttäjän kaikki runot