kaipaus..

Runoilija Tinozku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipaan sinua niin paljon, että jokainen ruumiini osa huutaa kosketustasi, kaipaan ääntäsi joka tuudittaa minut onnen harsoon ja suojaa minua pahalta maailmalta.Pelkkä läsnäolosisaa minut vapisemaan.Olisitpa täällä, rakastaisitpa minua vielä!.
.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot