varjot yössä

Runoilija karhunpentu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älkää olko ihmisten orjia
 

Täysikuu taivaalla loistaa
se suuri yksinäinen luo varjojaan
vielä illassa kaunis sointu kaikuu
hehku pimeässä aikaan saa kaipuun

Taas yössä apassi mua väijyy
ja päällikkönä Geronimo säilyy
jälleen aaltoihin Atlantis häipyy
ja F.B.I. puoleeni kääntyy

Soi kitara tango yössä
on varjot jälleen työssä

Selite: 
..oodi the Shadowsille..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot