en minä mitään pyydä

Runoilija karhunpentu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älkää olko ihmisten orjia
 

en tiedä mitä tuo huominen
en tiedä tätäkään päivää
en tiedä pitäisikö minun mennä pois
vai olla luonasi
- olen aina käytettävissäsi

haluan uskoa
tahdon antaa sinulle toivoa
tahdon tukea sinua
tehdä hyvää
tahdon tehdä sen sinun ehdoillasi
niinkuin sinä sen tahdot
enkä minä pyydä mitään
- vaikket ehkä usko minua

minulla on ollut mustat hetkeni
ja minulla tulee olemaan ne
mutta silloinkin yritin tehdä hyvää
-vaikket ehkä usko minua

minä ymmärrän paljon
minä tiedänkin paljon
minä antaisin paljon vuoksesi
-vaikket ehkä usko minua

minä Rakastan sinua ystävänä
katson sinua aina ylöspäin
sen vuoksi miten rehellinen olet
älä petä minua siinä
en minä mitään muuta pyydä
-vaikket ehkä usko minua

sano vain, niin menen pois
kutsu vain, niin tulen
-vaikket ehkä usko minua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin kaunis, surullinenkin =( tässä on kyllä todella suurta ystävyyttä. onnellinen on tämä henkilö, jolle olet runosi osoittanut. ihana...

Hyvin kaunis ja rakkaudessaan paljon antava.

 

Käyttäjän kaikki runot