ei mitään sanottavaa

Runoilija karhunpentu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älkää olko ihmisten orjia
 

ei mitään sanottavaa
mutta tekisi mieli puhua

ei ole hyvä olla
en osaa selittää

en ketään voi syyttää
en itseänikään
muilla on tuskaa enemmän
muilla on siihen syyt paremmat

kaikki joita rakastan
saavat vain surua
ei siitä ketään voi syyttää
ei
ei minuakaan
jos jotain väärin teinkin
siitä täyden hinnan maksoin myös

ei ole hyvä olla
en osaa selittää
tekisi mieli puhua
vaikkei kait mitään sanottavaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään tästäkin, tiedän tuon tunteen niin hyvin...

kyllä, tältä tuntuu usein. haluaisi puhua mutta ei pysty, on joku ihme tulppa suussa ilmeisesti...

Nyt tuntuu juuri tuolta. Kaunis runo. <3 :)

tykkäsin tästä tosi paljon.
usein tuntuu juuri tuolta.. :)

hienosti kuvattu tunnetta, jota ei oikeasti osaa selitää.. osui, koska oli kuin omasta elämäntilanteesta. kiitos.

Tykkäsin kovasti tästä..tuli luettua useasti peräkkäin...

 

Käyttäjän kaikki runot