Enkelilapsi

Runoilija maijuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Empä olisi silloin aloittelevana runoilija voinut kuvitella, miten elämä kerkeää ihmistä murjoa ja heitellä. Täältä löytyy runoja ruusuisesta nuoruudesta ja sen jälkeen kaikkea elämän kurjuudesta takaisin onneen..
 

Sinä olit vain pieni aavistus,
olit ihana, kaunis hetki.
Sinä elit äidistä hennosta,
olit kanssamme vain pienen hetken.

Sinua emme saaneet tuntea,
kauaa et jaksanut pitää kiinni.
Siksi jäämme sinua kaipaamaan,
oi miksi et saanut jäädä?

Sinut luoksemme olisimme halunneet,
ja sinua ylikaiken rakastaneet.
Lähtösi oli surumme loputon,
voi palaa luoksemme rakkahin!

Sinua suukotamme ajatuksissa,
sinua heijaamme loputtomissa unissa.
Olet mielessä päivin ja öin,
meidän pieni enkelilapsi.

Sinä olet nyt tähti kaukainen,
kevään pajunkissa kaunoinen.
Sinä kuiskit ilmassa tuulien,
havisuttelet lehtiä kotipihan puiden.

Sinut näemme sisarustesi naurussa,
sinä elät isäsi kasvoissa.
Sinun rakkautesi on toistemme halauksissa,
sinun rauhasi äidin tuutulauluissa.

Sinun vuoksesi olisimme elämämme antaneet,
olisimme voineet vuoret siirtää.
Miksi emme voineet sinua auttaa,
anna anteeksi lapsi kultainen!

Sinä olet osa tätä perhettä,
pikkusisarus kaipausten takana.
Olet isän, äidin muistoissa,
sydäntemme sopukoissa.

Sinä palasit taivaan kotiin,
sinä sieltä katselet meitä.
Vielä joskus saamme tulla luoksesi,
vielä joskus voimme sinua syleillä.

Äidin, isän lähellä,
pysythän siihen asti.
Enkelilapsi <3

Selite: 
epäonnistunut raskaus ja sen tuottama tuska, elämän kokoinen menetys
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot