Nimetön

Runoilija maijuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Empä olisi silloin aloittelevana runoilija voinut kuvitella, miten elämä kerkeää ihmistä murjoa ja heitellä. Täältä löytyy runoja ruusuisesta nuoruudesta ja sen jälkeen kaikkea elämän kurjuudesta takaisin onneen..
 

Sydäntä vihloo kun ajattelen sua,
kun ihosi ei kuukausiin ees hipaissut mua.
Päätäni kivistää tapahtumat nää.
Vatsaa koskee en pysty syömään, kuvottaa tää.

Korvissani soi vaan sanasi sun:
Mene pois, en halua.
Silmiäni kirvelee kyyneleet,
jotka on tästä ikävästä tulvineet.
Sylini on rikki, se tarvii lämpöä,
jota et anna, vaikka anelen.
Mä riudun, palelen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot