Victory

Runoilija maijuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Empä olisi silloin aloittelevana runoilija voinut kuvitella, miten elämä kerkeää ihmistä murjoa ja heitellä. Täältä löytyy runoja ruusuisesta nuoruudesta ja sen jälkeen kaikkea elämän kurjuudesta takaisin onneen..
 

Voitin!
Sinut takaisin,
tunnustit, myönsit, olet minun.
Olen voittaja,
selvinnyt, uudesti syntynyt,
luonut, taistellut!
Pitänyt kiinni kynsillä,
hampailla.

Tein kaikkeni,
että sinä jäisit, sinä olisit minun.
Omistaisin, vaikkei ketään voi.
Todistaa maailmalle, pitää kulissin.
Sen takia mitä meillä on ollut:
Rakastan sinua,
sinä olit jo osa minua.

Voittaja, mutta:
samalla säälittävin ja kurjin olento.
Sinä olisit voinut mennä,
sinut olisi saanut joku toinen
jos olisi halunnut.
Minä olisin jäänyt, yksin,
tyhjään,
sydän paloina maassa ja hakattuna,
romuna, käytettynä,
petettynä.

Armopalojako?

Kelpaako?

Tästäkö minä pidän kiinni minkä toinen mieluummin jätti?
Mikä on voitto, mitä on häviö.
Mikä on turmio, mitä on uusi alku.

Olenko vain säälittävä,
vain siksi että rakastan.
Ehdoitta, palavasti ja pohjattomasti.
Enemmän kuin sinä minua,
nyt sen nään.
Odottaako minua jossain,
vielä sama mitä minä annoin sinulle?
Jäänkö ja annan sinun vielä todistaa?
Vaikka voitin olen yksin,
vaikka minulla olisi mahdollisuus myös
huutaa,
olen hiljaa.
Älä mene.
Kyllä minä jaksan!
Ole minun, älä mene!

Petturuus on ehdottomastirakastavan, kurjan, pienen, avuttoman naisen palkka.
Joka luotti, joka antoi ja kaiken kesti.

Selite: 
taas jotain sydänverta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot