Styks

Runoilija Konsta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsimme toisista itseämme
 

Minä kannan sinua ylitse virran
Joka muodostuu kyyneleistä
Ne ovat sinusta
ja niiden takana olen minä

Pyydän vain jäämään
Vaikka tiedän, että sattuu
Suostuisit tyytymään
Virtaan heikon jään

Rimpuilet sylissä johon olen
Vanginnut ja huudat eri teistä
Ei se mitä huudat
Voisi ikänä kertoa meistä

Pyydän vain jäämään
Vaikka tiedän, että sattuu
Suostuisit tyytymään
Virtaan heikon jään

Tahtoisin että
Minulle sen sallit
Ja että kyyneleistä
Saamme elämän vettä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot