Talvi juna-asemalla

Runoilija Konsta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsimme toisista itseämme
 

Talvi on kylmä ja juna-asemalla
Pakkanen polttaa pahemmin kuin aurinko
Käärin kasvoni alle kaulahuivin
Kello on paljon ja junan pitäisi täällä olla jo

Rakkaus on hullu, ei avo-osastolla
Enkä tiedä oletko minulle taivas vai helvetti
”Juna Helsingistä raiteelle yksi”
Ääni jostakin asemalta ulos meille kuulutti

Astut näkyviin vaunusta kolme
Aikaa olit kuluttanut ravintolavaunussa
Pyydät minua kantamaan laukun
Ja Minä maksan kuskille sisällä taksissa

Olet pimeä taivas
Olet valkoinen maa
Olet minulle Tukholmaa
Siis sitä syndroomaa
Kauniisti leijuvaa lunta
Vaiko painajaisunta?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta talvisella juna-asemalla...

Runosi jätti minut hämentyneeseen olotilaan, sillä jäin kaipaamaan selkeämpää rytmiä. Pidin kuitenkin käyttämistäsi ilmaisuista ja runon vähäeleisyydestä.

 

Käyttäjän kaikki runot