Nimetön

Runoilija tanukiNeesan

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.2.2011
Viimeksi paikalla: 1.5.2021 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pelkään.
pelkään etten enää ikinä sua
saa nähdä.
ikävä.
voisin kuolla tähän ikävään.
Ikävään joka jäi kun pois lähdit
jättäen suuren aukon sydämeen.
Tiedän sen että
vilkutat sieltä jostain paremmilta
mailta ja iltoina joina itken
pyyhit kyyneleeni tuulahduksena kasvoillani
hellästi vieden pois,
Kuin kertoen että ei tarvitse pelätä enää
että olet aina kanssani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavasti tuot tunteesi runossasi esille...

 

Käyttäjän kaikki runot