Ikävä

Runoilija pampulainen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin itken ikävää
ei kukaan kyyneleitä nää
Sua kaipaan vieläkin
tahtoisin sut takaisin

Olit ystävä sä mulle rakas
olit tuki ja turvakin
Jos sut hetkeks saisin takas
niin sen sulle äiti kertoisin

Ei kai tuska lopu koskaan
ne sanoo et aika parantaa haavat
mut mä en usko siihen roskaan
Kaipaan sua, enkä saa sua takas koskaan

Selite: 
Äidin kuolemasta on aikaa jo neljä vuotta. Vaan vieläkin tuntuu yhtä hirveältä. Jos vain voisi saada rakkaan ihmisen takaisin... <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot