Nimetön

Runoilija Kuollut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.10.2020 21:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun hymy on niin ihana.
Onneks mä löysin sut.
Ilman sua mä oisin kuollut.
Sä autat mua kestämään tätä pahaa maailmaa.
Yhdessä soditaan sitä vastaan.
Oot kokenut saman minkä mäkin, sen takia me vaan ollaan maailman paras pari!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot